Actievoorwaarden

Facebook like, deel & win actie

Voorwaarden: Indien een natuurlijk persoon met een minimale leeftijd van 18 jaar overstapt via overstappartner en hierbij zijn/haar gegevens vrijwillig invult op de actie pagina, of, indien een natuurlijk persoon met een minimale leeftijd van ten minste 18 jaar, de facebook advertentie aangaande de actie, deelt en liked, dingt men mee naar 1 van de 5 prijzen welke gelijk staan aan 1 jaar lang gratis energie.

Terms and conditions

De voorwaarden zijn hierbij dat de energiekosten niet meer dan 300,- per maand bedragen. En het particulier contract betreft. De winnende deelnemer dient na bevestiging van Overstappartner, het maandbedrag van de voorgaande maand te overleggen middels het delen van de transactie. Overstappartner vermenigvuldigt dit bedrag met 12(maanden). De som van het hiervoor omschreven proces zal middels een eenmalige transactie worden uitgekeerd op rekening van de deelnemer.

Deelnemen

Er kan op twee manieren deelgenomen worden aan deze actie.

  • Like & deel 
    Om middels Facebook deel te nemen aan de actie zal de deelnemer het actie bericht op de facebookpagina van overstappartner publiek moeten delen en de pagina van Overstappartner moeten liken. Deze handelingen zorgen ervoor dat Overstappartner de deelname kan registreren.
  • Overstappen
    Door over te stappen via Overstappartner.nl en na voltooiing de overstap moet de deelnemer zijn/haar emailadres invullen op onze actiepagina www.overstappartner.nl/actie.

Met het invullen van de naam, het emailadres, gekozen energieleverancier en de datum/tijd dat de overstap plaatsvond doet de deelnemer automatisch mee met de actie.

Loting

Zodra er 2500 mensen via overstappartner zijn overgestapt verloten wij de prijs onder de deelnemers. Dit doen wij door alle deelnemers te voorzien van een uniek nummer en middels een geautomatiseerde en volledig random wijze vijf van deze nummers te selecteren. De winnende nummers krijgen vervolgens persoonlijk een bericht met de bevestiging dat zei hun prijs kunnen claimen.  De trekking zal live uitgezonden worden op Facebook.