ENERGIE LEVERANCIERS
VERGELIJKEN

Er zijn talloze sites waar je tegenwoordig energiecontracten kunt vergelijken. Er zijn echter vrij weinig sites die jou precies vertellen waar je gedurende het overstapproces rekening mee moet houden. Wanneer kun je bijvoorbeeld overstappen naar een andere energieleverancier en hoe zit het eigenlijk met de jaarlijkse verbruiksgegevens en het voorschotbedrag? Onderstaand stappenplan is ontworpen om deze vragen te beantwoorden en het overstappen zo simpel en duidelijk mogelijk te maken. Iedereen kan namelijk overstappen naar de voor hen goedkoopste energieleverancier en hiermee flink besparen.

EINDE STAPPENPLAN

Je hebt het stappenplan succesvol doorlopen en zult hopelijk een mooi bedrag besparen op je energiecontract.
Keer terug naar de overzichtspagina en begin snel met het besparen op tal van andere kosten!

Doordat je bent overgestapt via de vergelijker van Overstap Partner steun je automatisch Stichting Geldzorgen, een goed doel dat zich inzet voor mensen die het financieel niet zo breed hebben. Overstap Partner doneert namelijk een percentage van wat zij verdient aan jouw overstap, automatisch aan dit goede doel. Overstap Partner wil zo een duurzame bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Bespaar tot €400 per jaar op energie!

Wist je dat overstappen van energieleverancier jou een besparing van wel honderden euro’s kunt opleveren? Met name als je de laatste jaren nog niet geswitcht bent van energieleverancier ben je een dief van je eigen portemonnee. Je laat zo een besparing op je jaarlijkse lasten liggen van wel ruim 400 euro! Ook als je wél de laatste jaren van energieleverancier bent gewisseld loont het nog steeds om eens goed om te kijken naar de verschillende aanbieders. Vergelijk je energiekosten dus jaarlijks, het loont!

Energie vergelijken doe je op Overstappartner.nl

Vergelijk je energiekosten op Overstappartner.nl. Het is een onafhankelijke energievergelijkings website van alle energieleveranciers in Nederland. Je bent op Overstappartner.nl verzekerd van actuele energieprijzen en kunt zodoende te allen tijde je energiekosten vergelijken. Je kunt er de prijzen van energie vergelijken aan de hand van de tarieven van de grootste energieleveranciers. Dit betreffen onder andere Eneco, Nuon, Essent, Greenchoice, Energiedirect.nl, de N.E.M. en vele anderen. Werkelijk alle aanbieders op energiegebied worden in onze berekeningen meegenomen!

Energie vergelijken op alle fronten

Energie vergelijken doe je voornamelijk op tarieven. Je kunt de energievergelijking echter ook filteren op elementen die jij belangrijk vind. Je maakt het energie vergelijken persoonlijk door bijvoorbeeld te kijken naar duurzaamheid (wel of geen groene stroom?). Daarnaast kun je filteren op de looptijd van het contract of het beoordelingscijfer van de energieleverancier. Zo zijn er dus verschillende aspecten die de keuze kunnen beïnvloeden voor de energieleverancier die het meest geschikt is voor jou.

Begin vandaag nog met besparen!

Energie vergelijken en overstappen kan op Overstappartner.nl al in een paar minuten. Zo snel heb je het nog nooit verdient! Na het invullen van je persoonlijke gegevens wordt alles in werking gezet. Indien je dit graag wilt zeggen wij je huidige contract bij je huidige energieleverancier eenvoudig voor je op. Makkelijker kan het niet! Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw aanvraag hebt ingediend dus mocht je onverhoopt spijt krijgen van je besluit is dit heel gemakkelijk en uiteraard kosteloos te annuleren.