Het vergelijken van verschillende kredietverstrekkers

Vergelijk je lening met de vergelijkingstool van Overstap Partner en vind snel de lening die het voordeligste is én het meest geschikt. Nadat je de meest geschikte lening hebt gevonden, wordt je doorverwezen naar de website van de aanbieder of tussenpersoon. Hier kun je de offerte aanvraag indienen.

Het vinden van de beste lening

Er zijn veel aanbieders van leningen. Elk, met zijn eigen kleine lettertjes. Sommige leningen hebben een vaste rente, sommige een variabele. Bij de ene lening kun je geld blijven opnemen (tot je limiet) en bij de ander alleen maar aflossen. Een lening vergelijken kan daarom soms lastig zijn. Gelukkig is bij de vergelijkingstool van Overstap Partner duidelijk te zien hoe lang de lening loopt en hoeveel je daar voor betaald. Daarnaast wordt duidelijk aangeven hoe de prijs/kwaliteit verhouding is en wat de premie per maand gaat kosten.

Transparante overstapservice

Overstap Partner maakt geen deel uit van een kredietverstrekker. Het vergelijken van de verschillende leningen gaat geheel onafhankelijk en transparant. De inkomsten ontstaan nadat je een lening afsluit die je via onze website gevonden hebt. Overstap Partner krijgt een vergoeding van de aanbieder of de tussenpersoon. Wij mogen helaas geen advies geven met betrekking tot leningen. Eventuele vragen kunt u stellen aan de aanbieder of de tussenpersoon na het aanvragen van de offerte.