GEMAKKEIJK EEN PERSOONLIJKE
LENING BEREKENEN

Leningen vergelijken roepen bij velen vraagtekens op. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet je op letten en welke kleine lettertjes moet je in de gaten houden? Overstap Partner heeft speciaal voor deze vragen een uniek stappenplan ontworpen. Doorloop de stappen om gemakkelijk en snel persoonlijke leningen en doorlopende kredieten te vergelijken en probleemloos af te sluiten. Doordat de rentestand momenteel erg laag is, kun je flink besparen door nu een lening te vergelijken. 

EINDE STAPPENPLAN

Je hebt het stappenplan succesvol doorlopen en zult hopelijk een mooi bedrag besparen op je lening.
Keer terug naar de overzichtspagina en begin snel met het besparen op tal van andere kosten!

Doordat je bent overgestapt via de vergelijker van Overstap Partner steun je automatisch Stichting Geldzorgen, een goed doel dat zich inzet voor mensen die het financieel niet zo breed hebben. Overstap Partner doneert namelijk een percentage van wat zij verdient aan jouw overstap, automatisch aan dit goede doel. Overstap Partner wil zo een duurzame bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Het vergelijken van verschillende kredietverstrekkers

Vergelijk je lening met de vergelijkingstool van Overstap Partner en vind snel de lening die het voordeligste is én het meest geschikt. Nadat je de meest geschikte lening hebt gevonden, wordt je doorverwezen naar de website van de aanbieder of tussenpersoon. Hier kun je de offerte aanvraag indienen.

Het vinden van de beste lening

Er zijn veel aanbieders van leningen. Elk, met zijn eigen kleine lettertjes. Sommige leningen hebben een vaste rente, sommige een variabele. Bij de ene lening kun je geld blijven opnemen (tot je limiet) en bij de ander alleen maar aflossen. Een lening vergelijken kan daarom soms lastig zijn. Gelukkig is bij de vergelijkingstool van Overstap Partner duidelijk te zien hoe lang de lening loopt en hoeveel je daar voor betaald. Daarnaast wordt duidelijk aangeven hoe de prijs/kwaliteit verhouding is en wat de premie per maand gaat kosten.

Transparante overstapservice

Overstap Partner maakt geen deel uit van een kredietverstrekker. Het vergelijken van de verschillende leningen gaat geheel onafhankelijk en transparant. De inkomsten ontstaan nadat je een lening afsluit die je via onze website gevonden hebt. Overstap Partner krijgt een vergoeding van de aanbieder of de tussenpersoon. Wij mogen helaas geen advies geven met betrekking tot leningen. Eventuele vragen kunt u stellen aan de aanbieder of de tussenpersoon na het aanvragen van de offerte.