VERZEKERINGEN
VERGELIJKEN

Het vergelijken van verzekeringen is mogelijk via verschillende websites. Overstap Partner is echter de enige onafhankelijke partij in Nederland die jou via een simpel stappenplan uitlegt waar je rekening mee moet houden. Wanneer kun je bijvoorbeeld overstappen naar een andere verzekeraar en hoe zit het eigenlijk met de verschillende looptijden? Onderstaand stappenplan is ontworpen om deze vragen te beantwoorden en het overstappen zo simpel en duidelijk mogelijk te maken.

Het stappenplan van Overstap Partner is van toepassing op de volgende verzekeringen:

EINDE STAPPENPLAN

Je hebt het stappenplan succesvol doorlopen en zult hopelijk een mooi bedrag besparen op je verzekering(en). Keer terug naar de overzichtspagina en begin snel met het besparen op tal van andere kosten!

Doordat je bent overgestapt via de vergelijker van Overstap Partner steun je automatisch Stichting Geldzorgen, een goed doel dat zich inzet voor mensen die het financieel niet zo breed hebben. Overstap Partner doneert namelijk een percentage van wat zij verdient aan jouw overstap, automatisch aan dit goede doel. Overstap Partner wil zo een duurzame bijdrage leveren aan onze maatschappij.